Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/liri
"Liri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Liri

EMRI LATINISHT
Linum usitatissimum

Emërtime të tjera
li, lini, li i rëndomtë

Fotografia
Linum usitatissimum 001 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Linum_usitatissimum_001.JPG#/media/File:Linum_usitatissimum_001.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/liri
"Liri," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016