Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lina
"Lina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lina

EMRI LATINISHT

Tipula maxima

Emërtime të tjera

Fotografia
Cranefly, tipula maxima by Mark Robinson from Williton, UK – CraneflyUploaded by Austin512. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cranefly,_tipula_maxima.jpg#/media/File:Cranefly,_tipula_maxima.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lina
"Lina," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016