Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/limoni
"Limoni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Limoni

EMRI LATINISHT
Citrus limon

Emërtime të tjera

Fotografia
Lemon tree02. Licensed under GFDL 1.2 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lemon_tree02.jpg#/media/File:Lemon_tree02.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/limoni
"Limoni," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016