Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/likopodi
"Likopodi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Likopodi

EMRI LATINISHT
Lycopodium clavatum

Emërtime të tjera
bar shtrige, bar shite

Fotografia
Lycopodium clavatum (1289194411) by Jason Hollinger – Running Club-MossUploaded by Amada44. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lycopodium_clavatum_(1289194411).jpg#/media/File:Lycopodium_clavatum_(1289194411).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/likopodi
"Likopodi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016