Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ligaveci-rrjetor
"Ligaveci rrjetor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ligaveci rrjetor

EMRI LATINISHT

Deroceras reticulatum

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ligaveci-rrjetor
"Ligaveci rrjetor," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016