Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ligaveci-i-verdh%c3%ab
"Ligaveci i verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Ligaveci i verdhë

EMRI LATINISHT

Limax flavus

Emërtime të tjera

Fotografia
Salyangoz by I, Maderibeyza. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salyangoz.JPG#/media/File:Salyangoz.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/ligaveci-i-verdh%c3%ab
"Ligaveci i verdhë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016