Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/levreku
"Levreku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Levreku

EMRI LATINISHT

Dicentrarchus labrax

Emërtime të tjera
lavraku, bafa (femra), lapri (levrek i vogël)

Fotografia
Dicentrarchus labrax (Belgium) by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dicentrarchus_labrax_(Belgium).jpg#/media/File:Dicentrarchus_labrax_(Belgium).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/levreku
"Levreku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016