Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lepuri-i-murm%c3%ab
"Lepuri i murmë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lepuri i murmë

EMRI LATINISHT

Lepus europaeus

Emërtime të tjera

Fotografia
European Hare 2012-07-30 2 by Kim Hansen – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:European_Hare_2012-07-30_2.jpg#/media/File:European_Hare_2012-07-30_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lepuri-i-murm%c3%ab
"Lepuri i murmë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016