Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lepuri-i-eg%c3%abr
"Lepuri i egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lepuri i egër

EMRI LATINISHT

Oryctolagus cuniculus

Emërtime të tjera

Fotografia
Conejo astronomo1 by Masteruk – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Conejo_astronomo1.jpg#/media/File:Conejo_astronomo1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lepuri-i-eg%c3%abr
"Lepuri i egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016