Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lepuri-i-detit
"Lepuri i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lepuri i detit

EMRI LATINISHT

Aplysia punctata

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lepuri-i-detit
"Lepuri i detit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016