Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lejleku
"Lejleku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lejleku

EMRI LATINISHT

Ciconia ciconia

Emërtime të tjera
lejleku i bardhë, kanusha, kanjusha, shtergu, shterku

Fotografia
White Stork (Ciconia ciconia). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:White_Stork_(Ciconia_ciconia).jpg#/media/File:White_Stork_(Ciconia_ciconia).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lejleku
"Lejleku," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016