Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lavanda
"Lavanda," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lavanda

EMRI LATINISHT
Lavandula officinalis

Emërtime të tjera
livandë

Fotografia
By JLPC (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lavanda
"Lavanda," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016