Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lauresha
"Lauresha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lauresha

EMRI LATINISHT

Alauda arvensis

Emërtime të tjera
larushja, çerdhukla

Fotografia
Alauda arvensis mouth by Alpsdake – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alauda_arvensis_mouth.JPG#/media/File:Alauda_arvensis_mouth.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lauresha
"Lauresha," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016