Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/latrapeci
"Latrapeci," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Latrapeci

EMRI LATINISHT
Chelidonium majus

Emërtime të tjera
tamblagjak, bar iod, latrapec i madh

Fotografia
20130615Schoellkraut Hockenheim2 by AnRo0002 – Own work. Licensed under CC0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:20130615Schoellkraut_Hockenheim2.jpg#/media/File:20130615Schoellkraut_Hockenheim2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/latrapeci
"Latrapeci," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016