Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larushi-i-vog%c3%abl
"Larushi i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Larushi i vogël

EMRI LATINISHT

Lanius minor

Emërtime të tjera
laramani i vogël, larashi i vogël ballëzi, çajma e vogël

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larushi-i-vog%c3%abl
"Larushi i vogël," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016