Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larushi-i-madh-i-p%c3%abrhimt%c3%ab
"Larushi i madh i përhimtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Larushi i madh i përhimtë

EMRI LATINISHT

Lanius excubitor

Emërtime të tjera
laramani i madh, larashi i madh i përhimtë, çajma e madhe

Fotografia
Lanius excubitor am by Artur Mikołajewski – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lanius_excubitor_am.jpg#/media/File:Lanius_excubitor_am.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larushi-i-madh-i-p%c3%abrhimt%c3%ab
"Larushi i madh i përhimtë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016