Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larush%c3%abza
"Larushëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Larushëza

EMRI LATINISHT

Calandrella brachydactyla

Emërtime të tjera

Fotografia
Alondra by Juan Lacruz – A feltöltő saját munkája. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alondra.jpg#/media/File:Alondra.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larush%c3%abza
"Larushëza," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016