Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/laroshja
"Laroshja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Laroshja

EMRI LATINISHT

Tadorna tadorna

Emërtime të tjera
shota

Fotografia
Tadorna tadorna (aka) by André Karwath aka Aka – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tadorna_tadorna_(aka).jpg#/media/File:Tadorna_tadorna_(aka).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/laroshja
"Laroshja," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016