Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larashi-kurrizkuq
"Larashi kurrizkuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Larashi kurrizkuq

EMRI LATINISHT

Lanius collurio

Emërtime të tjera
tokmaku, çajma kurrizkuqe, tamalari, squptrasha

Fotografia
Neuntöter Weibchen by Frebeck – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Neunt%C3%B6ter_Weibchen.jpg#/media/File:Neunt%C3%B6ter_Weibchen.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larashi-kurrizkuq
"Larashi kurrizkuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016