Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larashi-kok%c3%abkuq
"Larashi kokëkuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Larashi kokëkuq

EMRI LATINISHT

Lanius senator

Emërtime të tjera
larushi kokëkuq, laramani kryekuq, çajma kokëkuqe

Fotografia
Alcaudon comun by Trebol-a – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alcaudon_comun.jpg#/media/File:Alcaudon_comun.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/larashi-kok%c3%abkuq
"Larashi kokëkuq," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016