Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lar%c3%abza-iberike
"Larëza iberike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Larëza iberike

EMRI LATINISHT

Aphanius iberus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lar%c3%abza-iberike
"Larëza iberike," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016