Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/landra
"Landra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Landra

EMRI LATINISHT
Nerium oleander

Emërtime të tjera
rnarshallojë, landro, lule kishe, zakum,helmës, leandro

Fotografia
Arali3 by Aruna at ml.wikipedia – Transferred from ml.wikipedia by User:Sreejithk2000 using CommonsHelper.. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arali3.JPG#/media/File:Arali3.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/landra
"Landra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016