Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-veshgjat%c3%ab
"Lakuriqi i natës veshgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi i natës veshgjatë

EMRI LATINISHT

Plecotus auritus

Emërtime të tjera
lapuraku

Fotografia
Plecotus auritus 01. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plecotus_auritus_01.jpg#/media/File:Plecotus_auritus_01.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-veshgjat%c3%ab
"Lakuriqi i natës veshgjatë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016