Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-serotin%c3%ab
"Lakuriqi i natës serotinë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi i natës serotinë

EMRI LATINISHT

Eptesicus serotinus

Emërtime të tjera

Fotografia
Eptesicus serotinus by Mnolf – Photo taken in Rum, Tirol, Austria. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eptesicus_serotinus.jpg#/media/File:Eptesicus_serotinus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-serotin%c3%ab
"Lakuriqi i natës serotinë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016