Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-noktul%c3%ab
"Lakuriqi i natës noktulë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi i natës noktulë

EMRI LATINISHT

Nyctalus noctula

Emërtime të tjera

Fotografia
Große Abendsegler (Nyctalus noctula) 02 (HS) by Harald Süpfle – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Gro%C3%9Fe_Abendsegler_(Nyctalus_noctula)_02_(HS).jpg#/media/File:Gro%C3%9Fe_Abendsegler_(Nyctalus_noctula)_02_(HS).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-noktul%c3%ab
"Lakuriqi i natës noktulë," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016