Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-mi
"Lakuriqi i natës mi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi i natës mi

EMRI LATINISHT

Vespertilio murinus

Emërtime të tjera

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-mi
"Lakuriqi i natës mi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016