Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-i-natererit
"Lakuriqi i natës i Natererit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi i natës i Natererit

EMRI LATINISHT

Myotis nattereri

Emërtime të tjera

Fotografia
XN Myotis Nattereri 96 by Guido Gerding – Personal photograph taken by Author, URL: Ex :: Natura – Freies Portal für Umweltbildung (Environmental Education). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:XN_Myotis_Nattereri_96.jpg#/media/File:XN_Myotis_Nattereri_96.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-i-natererit
"Lakuriqi i natës i Natererit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016