Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-i-geofroit
"Lakuriqi i natës i Geofroit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi i natës i Geofroit

EMRI LATINISHT

Myotis emarginatus

Emërtime të tjera

Fotografia
Myotis emarginatus (2862277831) by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Myotis emarginatusUploaded by Jacopo Werther. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Myotis_emarginatus_(2862277831).jpg#/media/File:Myotis_emarginatus_(2862277831).jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-i-geofroit
"Lakuriqi i natës i Geofroit," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016