Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-austriak
"Lakuriqi i natës austriak," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi i natës austriak

EMRI LATINISHT

Plecotus austriacus

Emërtime të tjera
lakuriqi i natës veshgjatë i hirtë

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-austriak
"Lakuriqi i natës austriak," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016