Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-madh-hund%c3%abpatkua
"Lakuriqi i madh hundëpatkua," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi i madh hundëpatkua

EMRI LATINISHT

Rhinolophus ferrumequinum

Emërtime të tjera

Fotografia
Grand Rhinolophe 2 by Marie Jullion – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Grand_Rhinolophe_2.jpg#/media/File:Grand_Rhinolophe_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-i-madh-hund%c3%abpatkua
"Lakuriqi i madh hundëpatkua," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016