Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-hund%c3%abpatkua-i-mesdheut
"Lakuriqi hundëpatkua i Mesdheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lakuriqi hundëpatkua i Mesdheut

EMRI LATINISHT

Rhinolophus euryale

Emërtime të tjera

Fotografia
Rhinolophus euryale-cropped by Carlosblh – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rhinolophus_euryale-cropped.jpg#/media/File:Rhinolophus_euryale-cropped.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lakuriqi-hund%c3%abpatkua-i-mesdheut
"Lakuriqi hundëpatkua i Mesdheut," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016