Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lajthia
"Lajthia," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lajthia

EMRI LATINISHT
Corylus avellana

Emërtime të tjera
lethi, lajthiza

Fotografia
CORYLUS AVELLANA – SANT JUST – IB-046 (Avellaner) by Isidre blanc – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:CORYLUS_AVELLANA_-_SANT_JUST_-_IB-046_(Avellaner).JPG#/media/File:CORYLUS_AVELLANA_-_SANT_JUST_-_IB-046_(Avellaner).JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lajthia
"Lajthia," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016