Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lajm%c3%abtari-i-vog%c3%abl-i-fortunes
"Lajmëtari i vogël i fortunes," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lajmëtari i vogël i fortunes

EMRI LATINISHT

Puffinus yelkouan

Emërtime të tjera

Fotografia
Ma – Puffinus yelkouan by Emőke Dénes – kindly granted by the author. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ma_-_Puffinus_yelkouan.jpg#/media/File:Ma_-_Puffinus_yelkouan.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/lajm%c3%abtari-i-vog%c3%abl-i-fortunes
"Lajmëtari i vogël i fortunes," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016