Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/l%c3%abpjeta-e-eg%c3%abr
"Lëpjeta e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Lëpjeta e egër

EMRI LATINISHT
Rumex aquaticus

Emërtime të tjera
kolorea

Fotografia
Rumex aquaticus kz1 by Kenraiz Krzysztof Ziarnek – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rumex_aquaticus_kz1.jpg#/media/File:Rumex_aquaticus_kz1.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/l%c3%abpjeta-e-eg%c3%abr
"Lëpjeta e egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016