Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kuskuta-evropiane
"Kuskuta evropiane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kuskuta evropiane

EMRI LATINISHT
Cuscuta europaea

Emërtime të tjera
rroth i Evropës, kukutë, grethatel, tel dreqi, bar i dreqit

Fotografia
Cuscuta europaea 1 by Xemenendura – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cuscuta_europaea_1.JPG#/media/File:Cuscuta_europaea_1.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kuskuta-evropiane
"Kuskuta evropiane," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016