Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kuqalashi-%c3%a7afk%c3%abzi
"Kuqalashi çafkëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kuqalashi çafkëzi

EMRI LATINISHT

Pyrrhula pyrrhula

Emërtime të tjera

Fotografia
Pyrrhula Pyrrhula Kittila 20120305c by Estormiz – Own work. Licensed under CC0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Pyrrhula_Pyrrhula_Kittila_20120305c.JPG#/media/File:Pyrrhula_Pyrrhula_Kittila_20120305c.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kuqalashi-%c3%a7afk%c3%abzi
"Kuqalashi çafkëzi," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016