Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kupa-blu
"Kupa blu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kupa blu

EMRI LATINISHT

Patella caerulea

Emërtime të tjera

Fotografia
Patella caerulea 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Patella_caerulea_01.JPG#/media/File:Patella_caerulea_01.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kupa-blu
"Kupa blu," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016