Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kungulli-i-eg%c3%abr
"Kungulli i egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kungulli i egër

EMRI LATINISHT
Citrulius colocynthis

Emërtime të tjera

Fotografia
Citrullus colocynthis 004 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Citrullus_colocynthis_004.JPG#/media/File:Citrullus_colocynthis_004.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kungulli-i-eg%c3%abr
"Kungulli i egër," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016