Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kungulli
"Kungulli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kungulli

EMRI LATINISHT
Cucurbita pepo

Emërtime të tjera
eshebojë

Fotografia
Cucurbita pepo var. styriaca03. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cucurbita_pepo_var._styriaca03.jpg#/media/File:Cucurbita_pepo_var._styriaca03.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kungulli
"Kungulli," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016