Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kungulleshka
"Kungulleshka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kungulleshka

EMRI LATINISHT
Ecballium elaterium

Emërtime të tjera
kungull i egër, pjepër i egër

Fotografia
Spritzgurke by Lutz Maertens – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spritzgurke.jpg#/media/File:Spritzgurke.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kungulleshka
"Kungulleshka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016