Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kumuria
"Kumuria," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kumuria

EMRI LATINISHT

Streptopelia decaocto

Emërtime të tjera
kulumrija, kolumbrija, kumria, kulimëria, kolimbria, guguçja

Fotografia
Hrdlička 2. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hrdli%C4%8Dka_2.jpg#/media/File:Hrdli%C4%8Dka_2.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kumuria
"Kumuria," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016