Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kumbulla-gjatore
"Kumbulla gjatore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kumbulla gjatore

EMRI LATINISHT
Prunus domestica

Emërtime të tjera
kumbull Vardari

Fotografia
Fruits Prunus domestica by YAMAMAYA – Photo taken by YAMAMAYA. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Fruits_Prunus_domestica.jpg#/media/File:Fruits_Prunus_domestica.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kumbulla-gjatore
"Kumbulla gjatore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016