Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kulumbria
"Kulumbria," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kulumbria

EMRI LATINISHT
Prunus spinosa

Emërtime të tjera
kulirmei, kulumri, kumari

Fotografia
Closeup of blackthorn aka sloe aka prunus spinosa sweden 20050924. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Closeup_of_blackthorn_aka_sloe_aka_prunus_spinosa_sweden_20050924.jpg#/media/File:Closeup_of_blackthorn_aka_sloe_aka_prunus_spinosa_sweden_20050924.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kulumbria
"Kulumbria," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016