Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kulpra
"Kulpra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kulpra

EMRI LATINISHT
Clematis vitalba

Emërtime të tjera
dhribardha, kulpën, hardhi e bardhë,kulp, kurpen e egër, kurpth

Fotografia
Clematis vitalba A by Wouter Hagens – Own work. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Clematis_vitalba_A.jpg#/media/File:Clematis_vitalba_A.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kulpra
"Kulpra," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016