Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kukuvajka-mjek%c3%abroshe
"Kukuvajka mjekëroshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kukuvajka mjekëroshe

EMRI LATINISHT

Unio crassus

Emërtime të tjera
kukuvajka fytyrëbardhë

Fotografia
Unio crassus by Emma Versteegh – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Unio_crassus.jpg#/media/File:Unio_crassus.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kukuvajka-mjek%c3%abroshe
"Kukuvajka mjekëroshe," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016