Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kukuvajka-e-pyjeve
"Kukuvajka e pyjeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kukuvajka e pyjeve

EMRI LATINISHT

Strix aluco

Emërtime të tjera

Fotografia
Tawny Owl Lincolnshire by Joe Pell – Tawny Owl. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tawny_Owl_Lincolnshire.jpg#/media/File:Tawny_Owl_Lincolnshire.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kukuvajka-e-pyjeve
"Kukuvajka e pyjeve," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016