Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kukuvajka
"Kukuvajka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kukuvajka

EMRI LATINISHT

Athene noctua

Emërtime të tjera
kukuvaca, furuvejka, huruvejka, kukumjaçka, kukunjaçka, kukuvaja, druca

Fotografia
Athene noctua Macedonia by Ksenija Putilin – Little owl. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Athene_noctua_Macedonia.jpg#/media/File:Athene_noctua_Macedonia.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kukuvajka
"Kukuvajka," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016