Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kukuta-e-njoll%c3%abzuar
"Kukuta e njollëzuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kukuta e njollëzuar

EMRI LATINISHT
Conium maculatum

Emërtime të tjera

Fotografia
Conium maculatum 5435830 by Eric Coombs, Oregon Department of Agriculture, Bugwood.org – http://www.forestryimages.org/browse/detail.cfm?imgnum=5435830. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Conium_maculatum_5435830.jpg#/media/File:Conium_maculatum_5435830.jpg

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kukuta-e-njoll%c3%abzuar
"Kukuta e njollëzuar," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016