Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kufirma-mjek%c3%absore
"Kufirma mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kufirma mjekësore

EMRI LATINISHT
Symphytum officinale

Emërtime të tjera
kufermë, lule vathi i egër, kufilmë

Fotografia
Symphytum officinale 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symphytum_officinale_002.JPG#/media/File:Symphytum_officinale_002.JPG

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kufirma-mjek%c3%absore
"Kufirma mjekësore," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016