Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kubla
"Kubla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016


Kubla

EMRI LATINISHT

Alosa agone

Emërtime të tjera
kulba

Fotografia

Cito
Lidhje - URL/LINK: http://bio.shqipopedia.org/kubla
"Kubla," te Enciklopedia e bimeve dhe kafsheve
______________________________________
Shqipopedia (c)
2013 - 2016